Leisure & Sport

Restaurant / Spottersveld

Lekker eten terwijl u geniet van de bedrijvigheid op de luchthaven? Laat u verwennen in één van de restaurants die de luchthaven rijk is, met uitzicht op de startende en landende vliegtuigen. En wilt u de luchtvaart van dichtbij in actie zien? Vanaf het Spottersveld heeft u een goed uitzicht op de aankomst en het vertrek van de vliegtuigen! U kunt op Teuge kiezen uit de volgende restaurants:

> Brasserie-Lounge The Hangar

Hippe & Trendy Brasserie - Lounge Teuge Airport.

The Hangar Teuge Airport is in maart 2013 geopend in een voormalig ‘Vliegtuig-Hangar’: Een prachtig industriël pand aan de startbaan van Teuge Airport. Een bijzondere locatie voor een bijzondere brasserie!

Openingstijden: Ma. - Zo. 12:00 - 0:00

Website: www.thehangar.nl
Telefoon: 055 301 7626
Adres: De Zanden 105a, Teuge

 

> Restaurant Take Off Teuge

Gastvrijheid naar al onze gasten toe staat bij restaurant centraal. In combinatie met overheerlijke gerechten bezorgen wij u met genoegen een echt avondje uit!

Website: www.restauranttakeoff.nl
Telefoon: 055-3231542
Adres: De Zanden 13, 7395 PA Teuge

 

Parkeren

Kan dat nog? JA, auto’s en fietsen mogen op de luchthaven gratis gestald worden. Houd svp wel de wegen vrij, want in geval van nood moeten politie, ambulance en brandweer er wel langs kunnen! 

 

Leisure & Sport op Teuge

Teuge Airport bruist van de activiteiten. Valschermspringen, zweefvliegen, rondvluchten maken of een proefvliegles: op Teuge kan het allemaal. En is dat voor u een beetje tè…? Dan bent u ook van harte welkom in onze restaurants of op het Spottersveld. Daar ervaart u de dynamiek van de luchtvaart gewoon met beide benen op de grond.

teuge_subblok-foto-spottersveld
cta-boeken