Zweefvliegen

Zweefvliegen

Zweefvliegen is iets dat u eigenlijk tenminste één keer in uw leven moet hebben gedaan. Hoog in de lucht krijgt de wereld een heel nieuw perspectief. Op Teuge kan het! Informeer bij de Vliegclub Teuge of kijk op: www.vliegclubteuge.nl

Zweefvliegclub Teuge

Geen motor aan boord? “Dat wordt een kort vluchtje”, zou je misschien denken. In tegendeel! In de afgelopen eeuw is het zweefvliegtuig, van houten beginnerstoestel voor de air-cadetten, uitgegroeid tot een geavanceerd zweefvliegtuig welke de puurste en modernste vorm van vliegen biedt.

Naast de perfect gestroomlijnde vleugels hebben we ontdekt dat wij, net als vogels, in stijgende luchtstromen, thermiek genaamd, omhoog kunnen cirkelen. Hier zijn wij na een eeuw ervaring zo goed in geworden dat iedereen, na de juiste praktijk-en-theorie-opleiding, in staat is om vluchten van vele uren over honderden kilometers te maken, puur gebruik makend van de natuur.

Altijd al willen zweefvliegen?

Heb jij altijd al willen zweefvliegen, wil jij je voorbereiden op de opleiding tot beroepsvlieger? Wil jij simpelweg de meest uitdagende, duurzame, snelle en betaalbare vliegsport beoefenen, bij een geweldige club? Kom dan zweefvliegen bij Vliegclub Teuge! Ontdek ons via deze website en kom een keertje langs.