Geplaatst door & opgeslagen onder Activiteiten, Nieuws.

Na een maandenlange voorbereiding was het zondag 22 juni dan eindelijk zover… De Slaapfabriek runs voor KIKA. Eigenaresse Marjo Prigge-van der Linden had in samenwerking met AV’34, Algemeen Belang Teuge & Sportclub Teuge, het hele parcours uitgezet en alles tot in de puntjes geregeld.

Om 11.00 uur stonden 90 kinderen van o.a. de lokale basisscholen de Zaaier en Antonius er helemaal klaar voor. Nadat het startschot werd gegeven door burgemeester Penninx, begonnen zij allemaal 500 m of iets later 1 km te rennen voor het goede doel. Aangemoedigd door vele toeschouwers brachten zij samen veel geld binnen voor KIKA. Na afloop van de 2 kortere afstanden werden de winnaars gehuldigd door de burgemeester en beloond met gesponsorde prijzen van bedrijven uit de regio. Om 11:45 uur ging de 5 km van start, iets later gevolgd door de ervaren renners die gesponsord 10 km zouden lopen. Met veel plezier en het goede doel in gedachten, slaagden bijna 250 renners erin hun afstand te volbrengen.

Nadat de laatste loper binnen was, de winnaars van deze afstanden waren gehuldigd en iedereen zich tegoed deed aan diverse snaperijen, kon de eindstand worden opgemaakt. Op zondag 6 juli a.s., ter afsluiting van het verwenweekend voor de kinderen met kanker, zal de cheque met het totale bedrag worden uitgereikt aan KIKA. Op die dag is dan ook het exacte bedrag bekend. Tot nu toe: een geweldig resultaat!

Foto’s van de Slaapfabriek runs voor KIKA zijn te bekijken via een link op http://www.deslaapfabriek.nl/informatie-run-4-kika/