Geplaatst door & opgeslagen onder Geen categorie.

Luchthaven Teuge is Nederlands grootste general aviation luchthaven en is bekend als een vliegveld waar veel privé-vliegers zijn, rondvluchten worden gedaan en waar je kunt parachutespringen en zweefvliegen. Dit klopt, maar daar blijft het niet bij. Naast deze activiteiten gebeurt er nog veel meer op Luchthaven Teuge! Er zijn veel luchtvaart gebonden bedrijven actief in o.a. onderhoud en luchtfotografie en hotels en restaurants met terras aan de landingsbaan. Ook wordt luchthaven Teuge meer en meer gebruikt als uitvalsbasis voor zakenvluchten voor prominenten met business jets. Dankzij de baanverlichting en naderingsprocedure zijn de landingstijden concurrerend met de meeste andere luchthavens.
Op dit moment vliegt u wellicht vaak via Schiphol en/of Eindhoven naar bestemmingen binnen Europa. Wij willen u graag, op 11 september 2015 vanaf 15:30 uur de mogelijkheden op het gebied van zakelijk reizen vanaf vliegveld Teuge laten ervaren. Tijdens deze middag, waarbij u te gast bent in de businessclub Skydeck, van onder andere de luchthaven en zakenvliegbedrijven als Special Air Services en ASL/JetNetherlands, kunt u op een inspirerende wijze de voordelen beleven en ervaren dat het vliegen vanaf luchthaven Teuge sneller, aangenamer en goedkoper is dan het reizen via de andere vliegvelden!
Luchthaven Teuge zet in op optimale dienstverlening voor het zakelijke verkeer omdat zij daarin haar groei wil realiseren.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met ons via: zakenevenementLuchthavenTeuge@hotmail.com.